Illustration

I forbindelse med International Præmaturdag d. 17 november 2020 har jeg i samarbejde med kunstner Emilije Esther Jepsen skabt denne illustrationen Kængurubarn.

Emilijes datter er født for tidligt, og hun skrev til mig tilbage i foråret og takkede for podcasten – den havde hjulpet hende, og hun havde følt sig mødt.

Det føles som skæbnen, for jeg kendte ikke Emilije i forvejen, og jeg var på daværende tidspunkt i dialog med andre kunstnere om et muligt samarbejde, da jeg havde en drøm om at få lavet en illustration, der kunne symbolisere livet som forældre til en præmatur.

Fra fødslen er kænguruungen underudviklet, hvorfor den er afhængig af at ligge i pungen for at blive færdigudviklet. Kænguruen kræver rolige og beskyttende omgivelser, da den let bliver stresset og forstyrret. Jeg tror alle forældre til præmature kan mindes timerne med kængurupleje – hud mod hud på neonatalafdelingen.

Jeg er derfor SÅ taknemlig for, at Emilije skrev beskeden, og endnu mere taknemlig for, at hun vil være med til at støtte mit lille frivillige hjertebarn!

Salget af illustrationerne bidrager til, at de nuværende podcastafsnit kan forblive tilgængelige, og forhåbentlig vil det også bidrage til, at jeg kan begynde at optage igen i 2021.

Størrelse og priser:

A3: 130,- plus porto (40,-)

A4: 110,- plus porto (40,-)

A5: 70,- plus porto (40,-)

Det er også altid muligt at komme forbi i Køge for at se eller hente en illustration.

Skriv en mail eller skriv privat på enten Facebook eller Instagram for køb.

Se mere af Emilijes arbejde på Instagram: eesther.art

Følg med på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.