Præmatur Blog

Vil du dele din historie?

Da jeg fødte mine børn for tidligt, søgte jeg efter historier fra mødre, der selv havde stået i den situation. Jeg ved ikke, hvad jeg søgte, måske var det håb, genkendelighed, trøst, støtte eller noget måske noget helt andet? Det eneste, jeg ved, er, at jeg manglede det.

Det er også derfor, jeg kastede mig ud i projektet og optagelserne til podcasten “Forældre før tid”, fordi jeg tror på, at det kan gavne andre i samme situation at høre om forskellige oplevelser og forskellige måder at tackle det på.

Igennem mine møder med andre mødre, telefonsamtaler og henvendelser på mail og Instagram er jeg blevet opmærksom på, at det ikke kun er mig, der har manglet andres historier. Derfor er jeg i gang med at opbygge en fælles blog, hvor man kan søge hen, hvis man vil blive klogere på andres oplevelser.

Plads til alle

Det er mit håb, at præmatur blog kan blive et forum, hvor man med udgangspunkt i forskellige blogindlæg kan åbne op for en samtale omkring de oplevelser, der følger med, når man føder for tidligt.

Men da der er så mange nuancer i at føde for tidligt, alle forløb er forskellige og alle tackler oplevelsen forskelligt, håber jeg, at flere har lyst til at byde ind med blogindlæg. De kan handle om alt fra selve graviditeten, fødslen, det efterfølgende forløb, tanker og frygt, parforhold, børnenes udvikling eller alt muligt andet. Med andre ord: Hvis du har noget, du vil dele, så er rammerne meget frie.

Og hvis du har lyst til at dele din fortælling her på præmatur blog, så send den endelig til mig på kontakt@praematurefortaellinger.dk Her kan du også skrive, hvis du overvejer at dele, men har spørgsmål til det ene eller det andet.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Louise Abkjær Kristensen

Følg med på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.